torstai 14. kesäkuuta 2012

Uusia mahdollisuuksia tilata blogi

Ystävät, sukulaiset ja kumminkaimat ovat nykineet hihasta ja kysyneet, miten saisivat itselleen automaattisesti ilmoituksen blogin uusista kirjoituksista (koska eivät siis malta odottaa niitä lukemaan pääsemistä ;-). Sehän onnistuu nyt kahdellakin tavalla:

Jos sinulla on Facebook-tili, mene Oy Timber Frame Ltd:n Facebook-sivulle ja paina Tykkää-nappia. Blogin tekstit ilmestyvät Timber Frame Hirsitalot –sivulla ja näkyvät tämän jälkeen Facebookin Uutisissasi.

Jos taas haluat saada tiedon uusista blogikirjoituksista sähköpostiisi, on sekin nyt mahdollista. Lisäsin blogin oikeaan laitaan kentän, johon sähköpostiosoitteesi kirjoittamalla ja ”Submit”-nappia painamalla ilmestyy sähköpostiisi ilmoitus uudesta kirjoituksesta.

Napin painamisen jälkeen aukeaa ikkuna "Email Subscription Request", jossa täytyy alalaidassa olevaan kenttään kirjoittaa samat kirjaimet, jotka näkyvät vinossa ja muuten hassusti ikkunan keskellä. "Complete Subscription Request"-napin painamisen jälkeen saat sähköpostiisi ilmoituksen tilauksesta. Sähköpostissa on linkki, jota täytyy vielä klikata tilauksen aktivoimiseksi. Muutama vaihe siis, mutta ei mitenkään vaikeaa. Jos tämä tuntuu hankalalta, niin yllä mainittu tilaaminen Facebookissa onnistuu parilla hiiren klikkauksella.

- Jukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti